Stängt under v.19 (8-10 maj)

Café Livskraft

Öppettider

Onsdag-fredag: 11.00 – 17.00

Café Livskraft på Kapellvägen 2 i Sollentuna (I Edsvikskyrkan) är en del av Livskraft Sveriges arbete i samverkan med Edsvikskyrkan.

Till Caféet som har en välkomnande rofylld miljö med personlig stil är alla välkomna. Här är alla lika värdefulla och viktiga och möts utifrån just sin egen situation.

Här finns vårt hembakade fikabröd för alla smaker, lunchalternativ som pajer och matiga våfflor till humana priser. Försäljning av keramik med märket ”Made In Jail” som tillverkas på fängelserna är också en uppskattad del av det som finns i Caféets utbud.

Caféet fungerar även som besöksplats vid permissioner och som arbetsträning, vid frigång, fotboja eller efter fängelsetiden. Här finns även dessa möjligheter för de som är långtidsarbetslösa. Arbetsuppgifterna är traditionella utifrån caféverksamheten, men kan också innehålla andra uppgifter kopplat till kyrkan som renovering, städning, fastighetsskötsel mm.

Här kan man även få Stöd i kurativa och själavårdande samtal, hjälp i myndighetskontakter, självhjälpsgrupper av olika slag, föreläsningar, musikcaféer, sinnesrogudstjänster och andra sammankomster är goda mötesplatser som ger stöd och kraft i vardagen.